Nyárfás Étterem

BARÁTSÁGOS HANGULAT, TRADICIONÁLIS ÍZEK
ZSÁMBÉK, NYÁRFÁS UTCA 2.

Hangulatos étteremmel, jellegzetes ízekkel várjuk vendégeinket az Etyek-Budai borvidék szívében. Látogasson el hozzánk, és ismerje meg régiónk hagyományait tradicionális étkeink és zamatos boraink által.

Az étteremről

Budapesttől alig félórányi autózást követően, a Budai-hegyvidéken átkelve egy olyan világba csöppenünk, ahol mintha kicsit megállt volna velünk az idő. Az Etyek-Budai régió, melyet az évszázadok alatt letelepedett nemzetiségek kultúrái tesznek oly sokszínűvé, napjainkban is romantikus hangulatú, kézműves pincészetek, éttermek és hagyományőrző fesztiválok otthona.

Ki ne hallott volna már a töki pompos füstös ízéről, a Romtemplom lábánál felcsendülő Jazz Open fesztivál akkordjairól, a Színházi Bázis nyár esti előadásairól, vagy a nemzetközi szinten díjnyertes Nyakas Pincészet zamatos borairól?

Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel

E hagyományokat tisztelő és művészeteket pártoló közegben, a Zsámbéki-medence szívében, barátságos hangulatú étteremmel várjuk mi is vendégeinket. Ragaszkodva a tradíciókhoz, hűen követjük a régió hagyományait, ám megújult formába öltöztetve, fiatalos lendülettel szervírozva azokat.

Ízletes, magyaros konyhánk mellett, a környék nemzetiségeinek és tájegységeinek ízeit kombináljuk nemzetközi konyhai eljárásokkal. A borvidék pincészeteivel együttműködve, ínyenc borvacsorák, könnyed zenés estek alkalmával mutatjuk be az Etyek-Budai hegyoldalak gyöngyöző vérvonalait, de vendégeink bőségesen válogathatnak az ország más tájegységeinek boraiból is. A hagyományos falatokat kedvelőkről sem feledkezünk meg, nagyobb családok minden tagja talál magának való fogást az évszakoknak megfelelően tematizált séfajánlattal kiegészített étlapunkon.

Barátságos személyzettel, virtuóz programokkal, jellegzetes ízekkel várjuk Önöket Budapest nyugati kapujában! Látogasson el hozzánk és ismerje meg régiónk hagyományait a zöldellő nyárfák árnyékában.